Het brein is zó fascinerend! Als communicatieprofessional ben ik altijd op zoek geweest naar diepgang. Naar (wetenschappelijke) kennis en naar nieuwe inzichten, bijvoorbeeld uit de (sociale) psychologie en veranderkunde. Deze kennis, gecombineerd met ruim 20 jaar werkervaring, zorgt ervoor dat ik waarde kan toevoegen aan uw organisatie. Ik ben een allrounder en heb ervaring met veel facetten van het communicatievak. Deze ervaring heb ik opgedaan in zowel bedrijfsleven, overheid als non-profitsector. Ik ben strategisch, ondernemend en hands-on.

In mijn werk zoek ik naar de vraag achter de vraag, het verhaal achter het verhaal. Ik probeer haakjes en blinde vlekken te vinden en ben altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik ben daarbij praktisch en pragmatisch, gericht op het ‘best haalbare’ in het hier en nu, zonder daarbij de lange termijn uit het oog te verliezen.

Mijn CV vindt u hier.

Hoewel ik dol ben op mijn werk, doe ik ook graag andere dingen. Ik ben fanatiek hardloper, hobby-fietsenmaker, organiseer Rubik's Cube wedstrijden en reis graag met mijn gezin naar avontuurlijke oorden.